TÜFAD Atalay'ı unutmuyor

Gençlik ve spor eski genel müdürü spor’dan ayrıldı fakat hala TÜFAD Trabzon şubesinin balkonunda posterleri dalgalanıyor.TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu adına yazılı bir basın açıklaması yapan Başkan Nurettin Balaban “Mehmet Atalay’ı asla unutmadık ve

TÜFAD Atalay'ı unutmuyor

Gençlik ve spor eski genel müdürü spor’dan ayrıldı fakat hala TÜFAD Trabzon şubesinin balkonunda posterleri dalgalanıyor.

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu adına yazılı bir basın açıklaması yapan Başkan Nurettin Balaban “Mehmet Atalay’ı asla unutmadık ve unutmayacağız” dedi.

Balaban; “TÜFAD bir eğitim ve öğretim ailesidir. Bu aile insanımıza hizmet eden hiçbir ferdi, kurumu ve kuruluşu asla unutmaz. Mutlaka Trabzon sporuna yapılan bu hizmetlerde herkesin katkısı vardır. Ancak; Sn, Atalay Trabzon’umuzun spor tesisleri ile donatılmasında göz nuru, alın teri, fikir babası ve emeği geçenlerin başında gelen bir hemşerimiz can dostumuzdur. Bu gün Of’tan- Beşikdüzü’ne, Yavuz Selim sahasından Ahmet Sut Özyazıcı futbol tesislerine, Karadeniz oyunlarından-Trabzon 2011 Avrupa Gençlik oyunlarına kadar hep onun adını bir bakışta görebiliriz. Bu nedenle dünya var oldukça TÜFAD ailesi içinde Sn, Atalay dünkünden daha çok değer görecek ve yaptıkları asla unutulmayacaktır.

Balaban; Trabzon’da Sn, Atalay’ın yeri dolar mı çok zor. Ancak Trabzon Belediye Başkanımız sn, Dr.Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu bizleri asla yalnız bırakmıyor. Ancak şehrin önde gelen bir çok sorunu var bunların yanında özellikle derneğimize katkıları ve en önemlisi Trabzon futbolu ilgilendiren Arafilboyu, Maşatlık ve Beşirli futbol sahalarının ışıklandırmalarına başlayacak olması ise bize yalnız değilsiniz hatırlatmasında bulunduğunun sevincini ve mutluluğunu tüm spor kamu oyu ile paylaşmak isteriz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler