TS'yi bekleyen büyük tehlike

Trabzonspor'da yaşanan istifaların ardından Gaziantep'de bir araya gelen bordo-mavili yönetim yola devam kararı aldı. Başkan yardımcılığı ve basın sözcülüğü görevlerinden istifa eden Sebahatin Çakıroğlu'nun görevlerine ise altyapı sorumlusu Ali Uzunay Baş

TS'yi bekleyen büyük tehlike

Trabzonspor'da yaşanan istifaların ardından Gaziantep'de bir araya gelen bordo-mavili yönetim yola devam kararı aldı. Başkan yardımcılığı ve basın sözcülüğü görevlerinden istifa eden Sebahatin Çakıroğlu'nun görevlerine ise altyapı sorumlusu Ali Uzunay Başkan Yardımcılığına, Başkan Baş Danışmanı ve Altyapı Sorumlusu Yakup Aslan da basın sözcülüğüne getirildi. 

Trabzonspor'da yaşanan istifaların ardından Gaziantepspor deplasmanından toplanan bordo-mavili yönetim başkan İbrahim Hacıosmanoğlu öncülüğünde bir araya geldi. Yapılan toplantıda yönetim kurulu Hacıosmanoğlu'nun etrafında kenetlenerek yola devam kararı aldı. Son günlerde yaşanan gelişmeler masaya yatırılırken, transferde toplantının önemli bölümünü kapsadı. Yönetimin ara transfer döneminde takıma forvet oyuncusu katma yönündü karar verdiği, diğer eksik bölgeler içinse takas yöntemiyle birlikte yerli oyuncuların kadroya dahil edilmesi yönünde çalışma başlatılmasına karar verildiği öğrenildi.

Gaziantep'de yapılan yönetim kurulu toplantısında TS Clup'dan sorumlu yönetici Murat Türköz'ün başkan yardımcılığına getirilmesi noktasında verilen öneri kabul görmedi. Murat Türköz'ün başkan yardımcılığına yönetim kurulu üyesi Engin Kara'nın, karşı çıktığı ve bu yöndeki düşüncesini başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ilettiği belirtildi.

YÖNETİMİ BEKLEYEN TEHLİKE
Trabzonspor'da yönetim kurulu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun etrafından kenetlenirken, muhalifler ise yönetimi seçime getirmek için çalışıyor. Trabzonspor'da yaşanan ayrılıklarının yanı sıra son dönemde alınan başarısız saha sonuçları yönetimin işini zora soktu. Kulübü yönetme tarzıyla eleştirilen Hacıosmanoğlu, 15 Aralık'ta yapılacak olan mali genel kurulda sıkıntılı bir gün bekliyor. Yönetimin önümüzdeki yıl kullanmak için genel kuruldan yetki isteyeceği 2014 bütçesinin geçmemesi için muhalefet çalışmalarına başladı. Mevcut yönetimi seçime getirmek için mali genel kurulu bekleyen muhalif kesim, bir taraftan ise mahkemenin vereceği kararı bekliyor. Mahkemenin vermiş olduğu kararı temyize getiren bordo-mavili yönetim istediği sonucu alamaması durumunda da yine bir tehlikeyle karşı karşıya kalmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor