TS'ye vaat:Şampiyon olun yatta...!

Fanatik Trabzonsporlu Hidayet Gürbüz, Trabzonspor'un bu yıl şampiyon olması halinde futbolcuları 26 metre boyundaki yelkenli yatında 1 hafta ağırlayacağını belirterek kendisinin Trabzonlu olmamasına rağmen Trabzonspor fanatiği olduğunu söyledi. Trabzonspo

TS'ye vaat:Şampiyon olun yatta...!

Fanatik Trabzonsporlu Hidayet Gürbüz, Trabzonspor'un bu yıl şampiyon olması halinde futbolcuları 26 metre boyundaki yelkenli yatında 1 hafta ağırlayacağını belirterek kendisinin Trabzonlu olmamasına rağmen Trabzonspor fanatiği olduğunu söyledi.

Trabzonspor sevdasının 5-6 yaşlarında başladığını ve o yıllarda şampiyonluk sevincini yaşadığını belirten 43 yaşındaki Hidayet Gürbüz, en büyük hayalinin ise Trabzonspor'un bu yıl şampiyonluğu yakalaması olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un şampiyon olması durumunda yelkenli yatında futbolcuları ağırlayacağını ifade eden Gürbüz, "Küçük yaştan beri Trabzonspor hayranıyım. Bu sevgi bende henüz 5-6 yaşlarında başladı. O yıllarda Trabzonspor'un şampiyonluklarını yaşadığım için Trabzonspor fanatiği haline geldim. Ben Trabzonlu değilim. Yelkenli yatımla Marmaris, Fethiye, Hisarönü'nde turistleri gezdirip kazancımı sağlıyorum. Bu yaz Trabzonsporlu futbolcularımı yatımda ağırlamak istiyorum. Onlar bize şampiyonluğu yaşatsınlar, ben de onlara yelkenli yatımda 1 hafta ağırlayayım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler