TS'ye teklif edilen T.Direktör kim?

Spor Toto Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bir yandan bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, bir yanda ise yeni teknik adam için girişimlerini sürdürüyor.İlk olarak rotasını yurt dışına çeviren bordo-ma

TS'ye teklif edilen T.Direktör kim?

Spor Toto Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bir yandan bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, bir yanda ise yeni teknik adam için girişimlerini sürdürüyor.

İlk olarak rotasını yurt dışına çeviren bordo-mavili yönetim hedefinde ise Portekizli Andre Villa Boas var. Genç teknik adamı ikna etmek için girişimlerin sürdüğü belirtildi. Kariyerinde Porto, Chelsea ve Tottenham takımlarını çalıştıran Boas'tan gelecek haberi göre hareket edecek olan Trabzonspor, diğer alternatifler üzerinde duruyor.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na teklif edilen Hollanda’lı ünlü isim Martin Jol önerilen isimler arasında yer aldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor