TS'ye Sosyal Medyada forvet tepkisi

Devre arasında yıldız bir forvet transferi yapmak için taraftarına vaatte bulunan Trabzonspor yönetimi, transfer döneminin kapanmasının ardından bu sözü yerine getiremediği için sosyal medyada taraftarların tepkisini çekti.Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a tr

TS'ye Sosyal Medyada forvet tepkisi

Devre arasında yıldız bir forvet transferi yapmak için taraftarına vaatte bulunan Trabzonspor yönetimi, transfer döneminin kapanmasının ardından bu sözü yerine getiremediği için sosyal medyada taraftarların tepkisini çekti.

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transfer olmasının ardından forvet bölgesine çözüm bulamayan bordo-mavililer, devre arasında da forvet transferinde hedefe ulaşamayınca taraftarların tepkisini aldı.

Özellikle başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 'Devre arasında yıldız bir forvet alacağız. Kampa giden uçakta olacak' sözlerinin gerçekleşmemesine sinirlenen taraftarlar, sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın, öncelikli istekleri arasında yer alan forvet bölgesine transferin gerçekleşmemesi, teknik heyetin keyfini kaçırsa da bu soruna takım içinden çözüm bulmaya çalışılacak. Ara transfer dönemi boyunca birçok futbolcunun kapısının çalınması ve sıkı pazarlıklar yapılmasına rağmen hedefe ulaşılamayınca, taraftarlar yaşadıkları hayal kırıklığını sosyal medya üzerinden dile getirdi.

İşte sosyal medyada yer alan o tepkiler, "Gözün aydın Trabzonspor taraftarı! Büyük bir dertten kurtuldun (ya da büyük bir derde giriyorsun), transfer dönemi sona erdi", "Suyun dolması gibi bekledim ben transfer yapmanızı.

Ne su doldu ne de transfer oldu", "2 tane transfer döneminde golcü ihtiyacı olup, golcü transferi yapamayan Trabzonspor'umuzdan başka dünyada takım var mıdır, çok merak ediyorum", "Trabzonspor'u yönetemeyenler Kurulu taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Ben şaşırmadım. Gerçek Trabzonspor taraftarı da şaşırmadı. Oyun bitti. Dalga bitti", "5 Ocak'ta Antalya'ya gidecekti. 3 Şubat'ta Rize'ye gitmiyor. Nasıl forvetse."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor