TS'ye karşı Teşvik aldınız mı?

Galatasaray'ın eski sportif direktörü, emniyette verdiği ifadede Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi öncesi Fenerbahçe'den teşvik primi aldıkları yönündeki iddiaları yalanladı.    Şike soruşturması kapsamında dün heyecanlı saatler yaşandı. Soruşturmayı yür

TS'ye karşı Teşvik aldınız mı?

Galatasaray'ın eski sportif direktörü, emniyette verdiği ifadede Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi öncesi Fenerbahçe'den teşvik primi aldıkları yönündeki iddiaları yalanladı.

 

 Şike soruşturması kapsamında dün heyecanlı saatler yaşandı. Soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'in talimatı ile dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü futbol dünyasının ünlü simalarını konuk etti.

 

İfade veren isimler arasında Galatasaray'ın eski sportif direktörü Adnan Sezgin de yer alırken, kendisine yöneltilen soru gündeme bomba gibi düştü...

 

'YANLIŞ ANLAR O.... ÇOCUKLARI'

 

Galatasaray'ın eski sportif direktörü Sezgin'e, emniyette verdiği ifade sırasında şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile geçen sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması öncesi telefonda yaptığı ve teknik takibe takılan şu görüşme hatırlatıldı.

 

A.S: "Bugün akşam üzeri görüşürüz de abi nasıl biz şimdi... Trabzon maçımız var , bizi bir görseler yanlış anlar o.... çocukları neler derler ya."

 

Ş.M: "Nerede istiyorsan orada görüşelim abi o zaman."

 

'MEVZU TEŞVİK DEĞİLDİ'

 

Adnan Sezgin'e bu görüşme hatırlatıldıktan sonra "Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması öncesi Fenerbahçe'den teşvik primi aldığınız iddia ediliyor. Doğru mu?" sorusu yöneltildi. Sezgin ise iddiaların gerçek olmadığını belirterek, kendisini şu sözlerle savundu:

 

"Fenerbahçe'den teşvik primi aldığımız iddiaları gerçeği yansıtmıyor. O dönemde Sayın Şekip Mosturoğlu ile yaptığımız görüşmelerin asıl nedeni Kulüpler Birliği'nin başkanlık seçimleri ile ilgiliydi. Bana Kulüpler Birliği başkanlığı teklif edilmişti. Onu kabul edip etmeyeceğimi konuşacaktık."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor