"TS'ye karşı oynamak kolay değil!"

Sağlam'ın açıklamaları; "İlk devre üstünlüğü ele geçirdiğimiz bölümde direkten dönen bir topumuz vardı. Eksik yakaladğımız anlarda golü atamadık, sonra da kalemizde golü gördük. Rakibe dönem dönem üstünlük sağladık ama karşımızda da Trabzonspor var sonuçt

"TS'ye karşı oynamak kolay değil!"

Sağlam'ın açıklamaları; "İlk devre üstünlüğü ele geçirdiğimiz bölümde direkten dönen bir topumuz vardı. Eksik yakaladğımız anlarda golü atamadık, sonra da kalemizde golü gördük. Rakibe dönem dönem üstünlük sağladık ama karşımızda da Trabzonspor var sonuçta. Deplasmanda Trabzonspor'a karşı oynamak kolay iş değil."

 

"Rakibimizin kaybettiği haftada, üçüncülük mücadelesi vermeye başladık ki Gaziantepspor çok ciddi şekilde peşimizden geliyor. Onların kaybettiği haftada puanlar alıp son 5 haftada kredi oluşturmak istiyorduk ama karşımızda çok güçlü bir ekip vardı. Taraftarlıyla güzel bir atmosfer oluşturmuş Trabzonspor'a karşı güzel mücadele ettik ama yine son dönemde eksiklikliğimizin başından olan; topu rakip yarı alana geçirince final paslarında sıkıntı yaşadık. Yine de genel anlamda iyi bir mücadele oldu".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor