TS'ye Hollanda kampında doping

Trabzonspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuların 2010-2011 sezonuna ait alacaklarının tamamını öderken, yeni transferlerin ise peşinatlarını ödeyerek yeni başlayan Hollanda kampına para dopingi yaparak moral verdi.Bordo-mavili yönetim Tolgan Zengin, Gi

TS'ye Hollanda kampında doping

Trabzonspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuların 2010-2011 sezonuna ait alacaklarının tamamını öderken, yeni transferlerin ise peşinatlarını ödeyerek yeni başlayan Hollanda kampına para dopingi yaparak moral verdi.

Bordo-mavili yönetim Tolgan Zengin, Giray ve Colman'dan sonra Burak Yılmaz ve Engin Baytar ile de sözleşmelerinin uzatılması konusunda önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda'nın Arnheim kentine bağlı Hoendorloo kasabasında başlayan Trabzonspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolculara para dopingi yaptı. Bordo-mavili yönetim 2010-2011 sezona ait teknik heyet ve futbolcuların aylık primleri ve alacaklarının tamamını ödedi. Yeni transferlerin ise peşinatlarını ödeyen Trabzonspor yönetimi yeni başlayan kamp çalışmalarına para dopingi yaparak moral verdi. Yönetim kurulunun bu hamlesi teknik heyet ve futbolculara büyük bir moral oldu.
Öte yandan Trabzonspor Hollanda kampına tüm futbolcular katıldı. Daha önceki yıllarda kamp geç katılan oyuncuların aksine bu yıl kamp geç katılan oyuncu olmadı. Teknik heyetin belirlediği tarihlerde kamp katılan oyuncular, yönetim kurulunun para dopingi ile birlikte kampa sorunsuz başladılar.

Takım kaptanı Tolga Zengin, Giray Kaçar ve Colman ile sözleşme yenileyen bordo-mavili yönetim önümüzdeki günlerde Burak Yılmaz ve Engin Baytar ile sözleşmelerinin uzatılması konusunda masaya oturacak. Burak Yılmaz'ın menajerinin yurt dışında olması nedeniyle bordo-mavili yönetim bu oyuncunun menajerinin yurt dışından gelmesini bekliyor.

İstanbul'da bir araya gelecek olan taraftarlar yeni sözleşme için görüşmelere başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor