TS'ye dünya çapında golcü

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener’den golcü müjdesi.Genel Sekreter Yener bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Genel Sekreter Hasan Yener Trabzonspor'un çok kaliteli bir golcü alacağı  belirterek, "Trabzonspor’a yakışan dünya çapında bir go

TS'ye dünya çapında golcü

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener’den golcü müjdesi.

Genel Sekreter Yener bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Genel Sekreter Hasan Yener Trabzonspor'un çok kaliteli bir golcü alacağı  belirterek, "Trabzonspor’a yakışan dünya çapında bir golcü alacağız. Transferin 13 Ağustos'a kadar mutlaka bitmesi lazım''-

 

     

     Yener, transfer yapma düşünceleri olduğunu ve bunu hep söylediklerini belirterek, 'Bu düşüncemizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Genel menajerimiz Giray Bulak'ın bu konuda çalışmaları var. Şenol Güneş ile bir araya geldiler. Çalışmalar doğrultusunda öncelikle forvet hattına bir transfer hedefliyoruz. Daha sonra da mümkün olursa bir sol stoper gibi bir düşüncemiz var. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Ama henüz şu anda netleşmiş bir şey yok'' ifadelerini kullandı.

 

     Alacakları oyuncunun çok kaliteli bir oyuncu olacağını ifade eden Yener, ''Dünya futbolunda adını duyurmuş üst düzey bir oyuncu düşünüyoruz. Trabzonspor, şu anda alacağı oyuncuyu tartışırsa bu oyuncunun takıma katkısı olmazsa böyle transfer yapmanın anlamı yok. Bu tür transferleri yapmak kulübe fayda değil, aksine zarar getirir'' diye konuştu.

     UEFA'ya takım kadrolarını 13 Ağustos'a kadar bildirmeleri gerektiğini vurgulayan Yener, ''Bunun için transferin 13 Ağustos'a kadar mutlaka bitmesi lazım. Çünkü alacağımız oyuncuyu oldukça büyük bir maliyetle kadromuza katacağımızı düşünürseniz UEFA'da bu oyuncuyu kullanmamak bizim için oldukça olumsuz bir durum olur'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler