TS'ye Bordo- Mavi beste

Bu sezon şampiyonluğu en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Trabzonspor için yapılan şarkı sözleri Bordo-mavili taraftarlar tarafından çok beğeniliyor.

TS'ye Bordo- Mavi beste

Bu sezon şampiyonluğu en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Trabzonspor için yapılan şarkı sözleri Bordo-mavili taraftarlar tarafından çok beğeniliyor. Ünlü Rap sanatçısı Fuat Ergin'nin Trabzonspor için söylediği "Bordo-mavi" adlı hip hop şarkı, Facebook'ta Trabzonspor taraftarları tarafından izlenme rekorları kırıyor.

Fuat Ergin "Bir yanda rap bir yanda Karadeniz akar kanım hep bordo-mavi" diye başladığı şarkı sözleri, Trabzonspor taraftarlarını büyük bir ilgisini çekerken, taraftarlar Spor Toto Süper Ligi'nin 15. haftasında oynanacak olan Bucaspor maçında şarkının çalınmasını istiyor.

Çok iyi araştırılarak yazılan şarkı sözlerinin son bölümünde ise Trabzonspor'un, İdmanocağı, İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü takımları tarafından kurulduğu anlatılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor