TSYD'den Volkan'a sert tepki!

Türkiye Spor Yazarları Derneği, A Milli Takım'ın Avusturya kampında milli futbolcularla medya mensupları arasında yaşanan tatsızlıkla ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte TSYD'nin açıklaması:"A Milli Takımımızın Avusturya'daki kampında, kaleci Volkan D

TSYD'den Volkan'a sert tepki!

Türkiye Spor Yazarları Derneği, A Milli Takım'ın Avusturya kampında milli futbolcularla medya mensupları arasında yaşanan tatsızlıkla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

 

İşte TSYD'nin açıklaması:

"A Milli Takımımızın Avusturya'daki kampında, kaleci Volkan Demirel'in, görevleri sadece haber yapmak ve görüntülemek olan Haber Türk foto muhabiri Vedat Danacı'ya; Caner Erkin'in de, Sabah Gazetesi foto muhabiri Oğuz Yörük'e sarf ettiği sözleri şiddetle kınıyoruz.

 

Volkan Demirel, bu ülkenin yetiştirdiği ve kalecilik namına ortaya koyduğu vizyonu ile taktirlerimizi kazanmış bir kalecidir... Bugüne kadar, onun her başarısını alkışlamış; sayfalarımıza ve ekranlarımıza taşıdığımız görüntü ve haberleriyle gurur duymuşuzdur. Ama Volkan Demirel'in çok iyi bir kaleci olması, ona hiçbir zaman gazetecilere hakaret hakkını veremez. Hele "Deftere yazdım, seni evden aldırmazsam ben Volkan Demirel değilim" hakkını hiç veremez.

 

Buram buram tehdit kokan söylemleri için Volkan Demirel'in Vedat Danacı; Caner Erkin'in de Oğuz Yörük'ten, basın önünde özür dilemesini beklediğimizin altını çizmek isteriz. Bu arada, A Milli Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı'nın, adı geçen oyunculara uyarıda bulunacağı inancımızı korurken; olayların büyümesini önleyen Milli Takım antrenörlerinden Tayfun Korkut'a teşekkür eder, bundan böyle hiçbir gazeteci arkadaşımızın sahipsiz kalmayacağını kamuoyuna duyururuz.

TSYD GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler