TSYD’den sert bildiri

TSYD Trabzon şubesi yönetimi , Hürriyet gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar’ın 1461-Trabzon ile F.Bahçe arasında oynanan maç sırasında  basın tribününde yaşandığını iddia ettiği haberi yalanladıTSYD Trabzon şubesinden yapılan  Başkan Cevat Kol imzalı yazılı

TSYD’den sert bildiri


TSYD Trabzon şubesi yönetimi , Hürriyet gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar’ın 1461-Trabzon ile F.Bahçe arasında oynanan maç sırasında  basın tribününde yaşandığını iddia ettiği haberi yalanladı
TSYD Trabzon şubesinden yapılan  Başkan Cevat Kol imzalı yazılı açıklama aynen şöyle;

YALANA, YALANLA DESTEK ARAMAK!
TSYD Trabzon Şube Başkanı olarak 1461 Trabzon-Fenerbahçe maçı sırasında basın tribününde yaşandığı iddia edilen ve Hürriyet gazetesinde yer alan haberler ile sonrasındaki gelişmelere  ilişkin açıklama yapmam kaçınılmaz olmuştur.
Öncelikle bir medya mensubu olarak, bir medya kuruluşu hakkında böyle konuşmak istemezdim. Maalesef Hürriyet gazetesi iki gündür sürdürdüğü yalanları ile beni buna mecbur kıldı. Daha, basın tribününde bazı gazetecilerin ,”Cristian’ın ayağını kırın,Salih daha genç onu koruyun” ve “ Dövmek için FB TV muhabiri arıyorum” dediğini iddia ettikleri yalanın mürekkebi kurumadan, “Cevat KOL Gazeteci’ye ceza verdi” şeklinde yeni bir yalan üretildi. Üstelik bu yalanlarını bir meslektaşımızın üzerine yıkmaya çalıştı.
Deveye sormuşlar, “Neren Eğri?” diye… Devenin cevabı, “Nerem doğru ki!” şeklinde olmuş?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor