TS'un İstanbul'da transfer zirvesi

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, yönetim İstanbul'da bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri ve transferde izlenecek yol haritasını belirleyecek. Ara transfer döneminde takıma takviye ya

TS'un İstanbul'da transfer zirvesi
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, yönetim İstanbul'da bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri ve transferde izlenecek yol haritasını belirleyecek.
 
Ara transfer döneminde takıma takviye yapmayı planlayan Karadeniz ekibi, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray maçı nedeniyle İstanbul'da toplanacak olan yönetim, ara transfer döneminde izlenecek olan yol haritasını masaya yatıracak. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda hareket eden bordo-mavili yönetim, isimleri tek tek masaya yatırarak maddi bir tablo çıkaracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor