Ts'nin yüzü gülüyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Antalyaspor'u 33-30 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, "Takım olarak geri düşsek de ayağa kalkmayı başarabiliyoruz. Antalyaspor maçında bunu bir kez daha gösterdik" dedi.Kaynak, Antalyaspor maçına tutu

Ts'nin yüzü gülüyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Antalyaspor'u 33-30 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, "Takım olarak geri düşsek de ayağa kalkmayı başarabiliyoruz. Antalyaspor maçında bunu bir kez daha gösterdik" dedi.

Kaynak, Antalyaspor maçına tutuk başladıklarını ifade ederek, "Rakip sert oynamayı tercih etti. Hakemler de oyundan etkilenmiş olacaklar ki müdahale edemediler. İlk 10 dakikada 7-3 mağlup duruma düştük. Biz de sert oynamaya başlayınca aradaki farkı erittik. Karşılıklı sayılarla ilk yarı 16-14 bitti" diye konuştu.

İkinci yarıya maçı kazanmak için çıktıklarını belirten Kaynak, "Önce farkı kapatıp ardından öne geçmeyi planladık ve başarılı da olduk. Karşılıklı sertlik ve ataklarla geçen maçın ikinci yarısının 20. dakikasında farkı kapatıp öne geçmeyi başardık. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü rakibe kaptırmadan oynayınca salondan galip ayrıldık. Bol sayılı bir karşılaşma oldu. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Takım olarak geri düşsek de ayağa kalkmayı başarabiliyoruz. Bu maçta bunu bir kez daha gösterdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak, yarın evlerinde Adana Çukobirlik ile karşılaşacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Hiçbir maç kolay değildir. Rakibimiz ligin sonunda yer alabilir ama bu durum ciddi bir ekip olmadıkları anlamını taşımaz. Maça her zamanki ciddiyetimizle çıkacağız. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Evimizde oynayacağız. Seyircisiz maçın tadı tuzu olmuyor. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Üst üste alacağımız iki galibiyet bize moral olacaktır. Bu karşılaşmada oyunun gidişatına göre rotasyon yapmayı düşünüyorum. Genç takımımızdan 4 ya da 5 oyuncuya yer vermeyi planlıyorum. Onlar için de deneyim olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler