TS'nin yıldızı iyice ısındı

Trabzonsporlu oyuncu Jaja, Trabzon'a ve Trabzonspor'a kısa sürede sağladığı uyum sayesinde hayati gollere imza atıyor. Brezilyalı oyuncu, uyum sorununu kısa sürede aştığını, bununla beraber goller attığını ve bütün gücünü sahaya yansıtmak istediğini söyle

TS'nin yıldızı iyice ısındı

Trabzonsporlu oyuncu Jaja, Trabzon'a ve Trabzonspor'a kısa sürede sağladığı uyum sayesinde hayati gollere imza atıyor. Brezilyalı oyuncu, uyum sorununu kısa sürede aştığını, bununla beraber goller attığını ve bütün gücünü sahaya yansıtmak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig 12. haftasında deplasmanda Bursaspor'u yenerek liderliğini koruyan Trabzonspor, galibiyeti doyasıya kutlarken takımın Brezilyalı oyuncusu Jaja'da Trabzon'a kısa sürede alışmanın keyfini çıkarıyor. Bursaspor'a attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan Brezilyalı oyuncu aynı zamanda takımının Bursa'dan liderlik olarak dönmesini sağladı. Kritik Bursaspor maçında 2 hayati gole imza atan Jaja daha öncede Gençlirbirliği (1) ve Kasımpaşa (2) maçlarında takımı adına goller kaydetti.

Ertuğrul Sağlam'ın 2008'de Beşiktaş'ın başında bulunduğu yıllarda Jaja'nın da forma giydiği Metallist Kharkiv ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'a kök söktüren Brezilyalı futbolcu, bu kez Bursaspor'un başında bulunan Sağlam'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak adeta belalısı haline geldi.

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Jaja, Bursaspor karşısında istedikleri oyunu belki oynayamadıklarını ama hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bursaspor güçlü bir ekip bunu verdikleri mücadele ile gösteriyorlar. Ama bizde deplasmanda oynamamıza rağmen ilk yarıda bulduğumuz gollerle skoru 2-0 getirdik. Bu skor biraz olsun rahatlamamızı sağladı ve ikinci yarıda skoru koruma güdüsü ile hareket edince istediğimizi sahaya yansıtamadık" dedi.

Liderliği hak ettiklerini anlatan Jaja, "Taraftarlar da büyük fedakarlık gösteriyor. Bize müthiş bir destek veriyor. Bu bütünlük sürdükçe istediğimiz yere geleceğiz Benim saha da olmam veya yedek kulübesinde oturmam önemli değil önemli olan hocamız görev verdiğinde takıma en üst düzeyde katkı sağlamaktır. Bu böyle olduğu sürece hem takıma hem de kendime katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Bütün gücümü sahaya yansıtmak istiyorum. Uyum sorununu kısa dönemde atlattım ve goller atmaya başladım. Bu istikrarlı

sonuçları sürdürdükçe hedef kendiliğinden gelecektir. Hedefe ulaşma yolunda biz futbolcular her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız" diye konuştu.

Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray ile yaptıkları maçlarda sürekli gol pozisyonuna giren, atak futbolcu görüntüsü verdiği için insanların kendisini santrafor sandığını belirten Brezilyalı oyuncu Jaja, "Ben, normal olan yapıda öndeki forvetin ikinci sırasında yani 9 numara dediğimiz klasik santrafor tipinin ikinci forveti olarak oynadım. Bu bir orta saha oyuncusu demekte değil bir forvet oyuncusu demekte değil. İkisinin arasında sürekli golleri kovalayan, boş alanlar bulan golü sürekli kovalayan bir

oyuncu olarak oynadım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor