TS'nin yeni transferi zirvede

2014/2015 sezonunun ara transfer döneminde adı birçok takımla anılan Trabzonspor’un yeni transferi Erkan Zengin, bir arama motorunda bu dönemde transfer olan futbolcular arasında en çok aranan isim oldu.Ligde devre arasında en çok aranan futbolcular arası

TS'nin yeni transferi zirvede

2014/2015 sezonunun ara transfer döneminde adı birçok takımla anılan Trabzonspor’un yeni transferi Erkan Zengin, bir arama motorunda bu dönemde transfer olan futbolcular arasında en çok aranan isim oldu.

Ligde devre arasında en çok aranan futbolcular arasında Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan çok sayıda isim yer aldı. Demba Ba en çok aranan isim olurken, onu Erkan Zengin ve Burak Yılmaz takip etti...

2014/2015 sezonunun devre arasında en çok aranan futbolcuları listeledi. Eskişehirspor’dan Trabzonspor’a geçen ve transfer dönemimde çok konuşulan Erkan Zengin, transfer olan futbolcular arasında en çok aranan isim oldu. Erkan Zengin devre arasında en çok aranan futbolcular arasında ise ikinci sırada yer aldı.

Listenin geneline bakıldığında ise en tepede Beşiktaş’ın kadrosuna bu sezon başında kattığı Demba Ba’nın yer aldığı görüldü. Demba Ba ve Erkan Zengin’i ise şu sıralar talihsiz bir sakatlıkla karşılaşan Burak Yılmaz takip etti.

Beşiktaş’ın yeni transferi İsveçli savunmacı Alexander Milosevic, ara transfer döneminin en çok aranan 4. ismi olurken, Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas, aramalarda 5. oldu.

Ara transfer döneminde en çok aranan futbolcuların sıralaması ise şu şekilde:

1. Demba Ba, 2. Erkan Zengin, 3. Burak Yılmaz, 4. Alexander Milosevic, 5. Diego Ribas, 6. Selçuk İnan, 7. Volkan Demirel, 8. Wesley Sneijder, 9. Muslera, 10. Alex Telles, 11. Moussa Sow,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler