TS'nin vefasını çok iyi anladım

Trabzonspor'un Kocaeli'n de oynadığı Kasımpaşaspor maçının son saniyelerinde sakatlanarak sezonu kapatan kaleci Onur Recep Kıvrak, sakatlığı sürecinde Trabzonspor kulübünün ne denli büyük ve vefalı bir kulüp olduğunu daha iyi anladığını söyledi.Amerika'da

TS'nin vefasını çok iyi anladım

Trabzonspor'un Kocaeli'n de oynadığı Kasımpaşaspor maçının son saniyelerinde sakatlanarak sezonu kapatan kaleci Onur Recep Kıvrak, sakatlığı sürecinde Trabzonspor kulübünün ne denli büyük ve vefalı bir kulüp olduğunu daha iyi anladığını söyledi.

Amerika'da ameliyat dönemi ve sonrasında orada bulunan Trabzonlu ve Trabzonsporluların yakın ilgisini gördüğünü belirten Onur, "Bu insanların bana ilgisi sadece bir an önce iyileşmem konusundaydı. Gözlerinde ki acıyı ve üzüntüyü görüyordum. Hizla iyileşmemde insanların yaklaşımının bana yararı çok oldu" dedi.

Kulübün ilgisinden ve gelen telefonlardan duygusal anlarda yaşadığını belirten Onur, "Teknik heyet ve takım arkadaşlarım hemen hemen her gün arıyordu. Günün ilk telefonu geldiğinde kimin aradığını ilerleyen günlerde artık anlar durumdaydım. Amerika'da kisaat farkını iyi biliyor olacak ki başkanımız Sadri Şener, her gün arayarak durumumu soruyordu. Ben durumumu anlattıktan sonra da telefonu doktora veriyordum, doktordan da ayrı bilgi alıyordu. Yanımda ki insanlar zaman zaman telefonla durumum hakkında bilgi soranlara durumumu anlatıyordu. Hayatımda bu kadar telefonla konuştuğumu hatırlamıyorum" şeklinde konuştu.

Kaleci Tolga Zengin ile sürekli konuştuklarını ve kendisinin Tolga'ya moral vermesi gerekirken Tolga'nın kendisine moral verdiğini de belirten Onur, "Tolga ağabeyi maç öncelerinde arayıp başarı diliyordum. Maç sonralarında da tebrik ediyordum. Ben ona destek olup moral vermem gerekirken lafı ağzıma tıkayıp, bana moral veriyordu. Bir an önce aralarına dönmem için dua ettiğini söylüyordu" ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler