TS'nin taklit ürünlerle mücadelesi

Trabzonspor'un taklit ürünlerle olan mücadelesi devam ediyor.Buna göre Bucaspor'la ile oynanan müsabaka öncesi stat çevresinde yapılan çalışmalar neticesinde sahte ürün satışının önüne geçilirken, aynı uygulamanın bu hafta İstanbul'da oynanacak olan İstan

TS'nin taklit ürünlerle mücadelesi

Trabzonspor'un taklit ürünlerle olan mücadelesi devam ediyor.

Buna göre Bucaspor'la ile oynanan müsabaka öncesi stat çevresinde yapılan çalışmalar neticesinde sahte ürün satışının önüne geçilirken, aynı uygulamanın bu hafta İstanbul'da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde de devam edeceği bildirildi.
 

Bucasporla oynan müsabaka öncesinde yapılan uygulama ile TS Club TIR'ının Yavuz Selim Sahası önünde taraftarlara hizmet vermesiyle hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş hem de Bordo-mavili kulüp gelir elde etti.
 

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarların da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemeleri beklendiği açıklandı. Bordo-mavili kulübün ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarların konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübe başvurmaları istendi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor