TS'nin şöhretleri sahaya çıkıyor

Spor ajansı Burdenski Events'in düzenlediği salon futbol turnuvasına bu kez Trabzonspor şöhretleri de katılacakAlmanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Oldenburg kentindeki EWE Arena'da 2 Ocak 2012'de düzenlenecek geleneksel salon futbol turnuvasına Tr

TS'nin şöhretleri sahaya çıkıyor

Spor ajansı Burdenski Events'in düzenlediği salon futbol turnuvasına bu kez Trabzonspor şöhretleri de katılacak

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Oldenburg kentindeki EWE Arena'da 2 Ocak 2012'de düzenlenecek geleneksel salon futbol turnuvasına Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Nihat, Hami, Ogün, Hamdi ve Soner'in de katılacağı bildirildi.

Altı takımın katılacağı turnuvanın kura çekimleri, turnuvanın ana sponsoru olan sigorta şirketi Öffentlichen Versicherungen Oldenburg binasında düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.

Şirketin yönetim kurulu üyesi Horst Schreiber, organizatör Dieter Burdenski, Werder Bremenli eski futbolcu Frank Baumann ve Hannoverli Dieter Schatzschneider'in yer aldığı toplantıdaki kura çekimine göre, Trabzonspor şöhretleri, Borussia Mönchengladbach ve Oldenburg takımlarıyla A Grubunda mücadele edecek.

Takımların iki grupta mücadele edeceği turnuvada, B Grubunda ise Werder Bremen, Schalke 04 ve Hannover 96 şöhretleri karşı karşıya gelecek.

Futbol liglerinde devre arası olması nedeniyle büyük ilgi gösterilen turnuva, 2 Ocak 2012 tarihinde Oldenburg'da yapılacak.

Werder Bremen'in eski kalecisi Dieter Burdenski'ye ait olan spor ajansının geçen yıl düzenlediği geleneksel turnuvada finale kaldığı Werder Bremen'i 6-9 yenen Galatasaray şöhretleri şampiyon olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor