TS'nin savunması savaşıyor

Trabzonspor'da savunma oyuncuları Glowacki ve Giray Kaçar, önceleri 18 kişilik kadroya girmekte bile zorlanan Mustafa Yumlu'dan formayı alabilmek için kıyasıya savaşıyorlar.Çok değil sezon başında kampa katılan ve bu takımda kalıcı olmak için çalışan Must

TS'nin savunması savaşıyor

Trabzonspor'da savunma oyuncuları Glowacki ve Giray Kaçar, önceleri 18 kişilik kadroya girmekte bile zorlanan Mustafa Yumlu'dan formayı alabilmek için kıyasıya savaşıyorlar.

Çok değil sezon başında kampa katılan ve bu takımda kalıcı olmak için çalışan Mustafa Yumlu, Türkiye Kupası maçlarında forma beklerken, sakatlık ve cezalılar nedeniyle Beşiktaş maçında giydiği formasını attığı galibiyet golü ile süsledi. Egemen Korkmaz ile birlikte savunmada başarılı bir performans sergileyen Yumlu'nun oynadığı son 3 maçta Bordo-mavili takım sadece 1 gol gördü.
Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki'nin tamamen iyileşmesiyle birlikte savunmada ise tatlı bir rekabet yaşanırken, Giray Kaçar da takıma girebilmek için savaşıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş ise defans bölgesinde yaşanan tatlı rekabetten memnun olurken, Egemen ve Mustafa Yumlu ikilisi'nden şimdilik vazgeçmeyi düşünmediği öğrenildi.
TAYFUN CORA SEVİNCİ
Bu arada Trabzonspor'da Tayfun Cora sevinci yaşanıyor. Yaşadığı uzun sakatlığın ardından sahalara dönen savunma oyuncusu'nun performansı göz doldurdu. 1461 Trabzon ile oynanan hazırlık maçında Teknik Direktör Şenol Güneş'in ikinci yarıda Serkan Balcı'nın yerine denediği savunma oyuncusu Güneş'in yüzünü güldürdü. Geniş bir kadroya sahip olan bordo-mavili takımda alternatif isimlerin çoğalması Şenol Güneş'i farklı oyun versiyonları konusunda elini güçlendiriyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor