TS'nin şampiyonluğu ilgilendirmez

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, Spor Toto Süper Lig'de 10 Nisan Pazar günü sahalarında lider Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın önemine değinerek, bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Sarı-kırmızılı takımın Flory

TS'nin şampiyonluğu ilgilendirmez

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, Spor Toto Süper Lig'de 10 Nisan Pazar günü sahalarında lider Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın önemine değinerek, bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından teknik direktör Bülent Ünder, basın toplantısı düzenledi. 

Basın toplantısında Bülent Ünder, Trabzonspor ile hafta sonunda önemli bir maça çıkacaklarını dile getirerek, "Türk futboluna renk katan iki güzide kulübün müsabakası olacak. Tabii ki herkes kendi menfaatleri doğrultusunda projelerini gerçekleştirmeye çalışacak. 

Biz de her maça nasıl galibiyet için çıkıyorsak bu maça da galibiyet için çıkacağız. İçinde bulunduğumuz durum bizi puan almaya zorluyor. Dolayısıyla biz isteğimiz doğrultusunda hareket etmek zorundayız. Maçı kazanmak için de elimizden gelen her şeyi yapacağız.'' ifadelerini kullandı.

Ünder, Galatasaraylı taraftarların çoğunluğunun ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için takımlarının yenilmesini beklediği yönündeki soruya ise şu karşılığı verdi: "Ligin üstündeki iki takımın varacağı hedef bizi ilgilendirmiyor. Önemli olan şey bizim ne yapacağımızdır. Çünkü bulunduğumuz konum hiç iç açıcı değil. Bu konumdan çıkmak için de mutlaka puana ihtiyacımız var. Hazırlıklarımızı da ona göre yaptık. Onun için Trabzonspor ya da Fenerbahçe'nin alacağı şampiyonluk bizi ilgilendirmiyor.

Fenerbahçe ile oynasak aynı şeyi yapacağız, Trazonspor ile oynasak aynı şeyi yapacağız. Biz şampiyonluğa gitseydik, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile oynasaydık onlar da maçı kazanmak için oynarlardı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor