TS'nin rakibinde SON DAKİKA

 Trabzonspor'un bu haftaki rakibi Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, taktik organizasyonlar, dar alanda maç ve pozisyon oyunları yaptıkla

TS'nin rakibinde SON DAKİKA

 

Trabzonspor'un bu haftaki rakibi Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, taktik organizasyonlar, dar alanda maç ve pozisyon oyunları yaptıkları öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren futbolculardan Milan Baros, Hakan Balta ve Aykut Erçetin'in kondisyoner yönetiminde çalıştıkları, Arda Turan ile Serkan Kurtuluş'un ise fizyoterapist eşliğinde kuvvetlendirme çalışmaları yaptıkları belirtildi.

Galatasaray takımı, akşam saatlerinde Trabzon'a gelecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor