TS'nin PSV programı belli oldu

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı PSV Eindhoven rövanş maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.Buna göre Trabzonspor maçtan bir gün önce (22 Şubat Çarşamba) yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Philips Stad

TS'nin PSV programı belli oldu

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı PSV Eindhoven rövanş maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.

Buna göre Trabzonspor maçtan bir gün önce (22 Şubat Çarşamba) yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Philips Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

Ayrıca Teknik Direktör  Şenol Güneş ve bir oyuncunun katılacağı resmi basın toplantısı da yine 22 Şubat Çarşamba günü yerel saatle saat 18.30'da maçın oynanacağı Philips Stadı'nda gerçekleştirilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler