TS'nin Polonya Şanssızlığı

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, Legia Warszawa karşısında Polonya takımlarına karşı olan şansızlığını kırmak istiyor.Bordo-mavililer tarihinde iki kez Avrupa'da karşılaştığı Polonya takımları karşısında turu geçemedi.UEFA

TS'nin Polonya Şanssızlığı

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, Legia Warszawa karşısında Polonya takımlarına karşı olan şansızlığını kırmak istiyor.

Bordo-mavililer tarihinde iki kez Avrupa'da karşılaştığı Polonya takımları karşısında turu geçemedi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3 .maçında yarın Polonya'ın Legia Warszawa takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarında Polonya takımlarına karşı olan şansızlığını kırmayı hedefliyor. Teknik Direktjr Mustafa Akçay, yönetiminde Avrupa'da maç kaybetmeyen Karadeniz ekibi sahasında konuk edeceği Polonya temsilcisi karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak grupta avantajlı duruma geçmeyi hedefliyor.

Avrupa arenasında bugüne kadar Polonya takımlarına karşısında tur atlayamayan Trabzonspor, Szombierki Bytom ve Wısla Krakow takımları karşısında tur atlayamadı. Bordo-mavililer 1980-81 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nde (Şampiyonlar Ligi) Szombierki Bytom'nu sahasında 2-1 yenerken deplasmanda ise 3-0 mağlup olarak elenmişti. 1998-99 sezonunda ise UEFA Kupası'nda Wılsa Krakow'a ise sahasında 5-1 deplasmanda ise 2-1 mağlup olmuştu. Avrupa'da Polonya takımları karşısında şansızlık yaşayan Trabzonspor Legia Warszwa karşısında taraftarı önünde bu şansızlığını kırarak grupta iddialı konuma gelmek istiyor.

LAZİO MAÇININ KADROSU
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Legia Warszawa karşısında kadroda değişikliğe gitmesi beklenmiyor. UEFA Avrupa Kupası'nda oynadığı son maçta Lazio karşısına sahaya sürdüğü ilk onbiri sürmesi beklenen Akçay'ın muhtemel sakatlık karşısında değişiklik yapması bekleniyor. Akçay'ın, Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Malouda, Adrian, Henrique şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler