"TS'nin peşini bırakmayacağız"

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, ligin ilk yarısının bitimine 1 maçlık zaman kala 2'nciliği garantilediklerini, bu sezon da hedeflerinin zirve olduğunu ifade etti. Bölükbaşı, ön sıralarında bulunan Trabzonspor'un peşini bırakmayacaklarını

"TS'nin peşini bırakmayacağız"

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, ligin ilk yarısının bitimine 1 maçlık zaman kala 2'nciliği garantilediklerini, bu sezon da hedeflerinin zirve olduğunu ifade etti. Bölükbaşı, ön sıralarında bulunan Trabzonspor'un peşini bırakmayacaklarını ve ikinci yarı ligin zirvesinde yerlerini alacaklarını söyledi. Spor Toto Süper Ligi'nin 16'ncı haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kasımpaşaspor'u, Turgay ve kaleci Tolga'nın kendi kalesine attığı 2 golle mağlup eden Bursaspor'un Kulüp Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, zor hava şartlarında oynanan mücadeleden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Bu maçta şansın da kendileri ile birlikte olduğunu söyleyen Bölükbaşı, "Seyircisiz olması hoş olmadı. Tatsız tuzsuz bir maç oldu. Ancak kötü hav şartlarına rağmen iki takım da mücadele verdi. Şans bizimle birlikteydi ve galip geldik. Önümüzde Gençlerbirliği karşılaşması ve ardından devre arası var. Trabzonspor'u takip ediyoruz ve peşini bırakmayacağız. Tek hedefimiz zirve" dedi.

 "SADECE HOCA VE BAŞKAN BİLİYOR"

Devre arasında takıma iki önemli ismi takviye edeceklerini belirten Recep Bölükbaşı, "Yapılacak takviyeleri şu an hocamız ve başkanımızdan başka kimse bilmiyor. Bu gibi şeylerde ismi gizli tutuyoruz. Daha sonra mali yönden sıkıntı çıkabiliyor. Ancak şunu söyleyebilirim ki; takıma en az iki önemli futbolcu takviyesi yapacağız. Direkt takıma katkı yapacak futbolcular olacak. Alacaklarımızdan biri de forvet olacak" diye konuştu

"BU FUTBOLCULARLA ŞAMPİYON OLDUK"

Takımdan devre arasında bazı futbolcular ile yollarını ayıracaklarını söyleyen Bölükbaşı, "Takımın ahengini bozmmak için Ertuğrul Sağlam henüz rapor vermedi. Ancak bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Bunlar da yabancılardan olabilir. Takımda bulunan yıldız futbolcularımızı ise vermeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Bize bu futbolcular lazım. Lig uzun bir maraton ve unutulmasın ki biz bu futbolcularla şampiyon olduk" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler