TS'nin Onur Üyesi oldular!

Trabzonspor'dan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan’a Onur Üyesi sıfatı verildi.Trabzonspor'un Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada,

TS'nin Onur Üyesi oldular!

Trabzonspor'dan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan’a Onur Üyesi sıfatı verildi.

Trabzonspor'un Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun onayıyla Divan Başkanlık Kurulumuz tarafından Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile kulübümüzün 12748 no.lu üyesi Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve kulübümüzün 5673 no.lu üyesi Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan’a Onur Üyesi sıfatı verildi.

Turhan, Balta ve Bıyıklıoğlu’nun Onur Üyeliği belgeleri kendilerine gönderildi" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor