TS'nin öncelikli transfer listesi

 Trabzonspor’un forvet adayları :FAVORİ : RondonPLASE  : PektemekTrabzonspor’da savunmacı adayları : STOPER : Kolo ToureSAĞ BEK : Serdar Kurtuluş Trabzonspor’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Trabzonspor’un önceliği stoper ve santrafor. B

TS'nin öncelikli transfer listesi

 

Trabzonspor’un forvet adayları :

FAVORİ : Rondon

PLASE  : Pektemek

Trabzonspor’da savunmacı adayları :

 

STOPER : Kolo Toure

SAĞ BEK : Serdar Kurtuluş

 

Trabzonspor’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Trabzonspor’un önceliği stoper ve santrafor. Bordo – Mavili ekibin başkanı Almanya kampının ardından Kolo Toure için İngiltere’de ciddi girişimler yaptı. Şener transferi düşünülen M.City’nin  Fildişi Sahilli stoperi Kolo Toure’yi ikna için vatandaşı Trabzonspor’lu Zokora’yı görevlendirdi. Daha önce Manchester’da kalmak istediğini belirten stoper Kolo Toure’nin yumuşadığı öğrenildi. Kolo Toure’den haber bekleyen yönetim bu futbolcunun evet demesi halinde İngiltere’ye giderek transferi bitirmeye çalışacak.

 

Trabzonspor Toure’nin yanı sıra savunma için düşündüğü Gaziantepspor’lu Serdar Kurtuluş içinde son teklifini yaparak Gaziantepspor’dan haber beklemeye başladı.

 

Golcü Rondon ve M.Pektemek


Trabzonspor’da Burak’ın Galatasaray’a gitmesinin ardından mevcut santraforlar beklenini veremeyince gözler golcü transferine çevrildi. Trabzonspor’un golcü adaylarının sırasında ilk sırayı alan Malaga’nın golcüsü Rondon ile ilgili ciddi girişimler yapılmaya başlandı. Başkan Sadri Şener bu futbolcunun transferini bitirmek için tüm imkanları seferber etti.

 

Bordo – Mavililer daha önce Beşiktaş’tan yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmayı planlayan ancak daha sonra takımla birlikte kampa katılan Mustafa Pektemek’ten de haber bekliyor. Beşiktaş Mustafa Peketemek’i isteyen Bordo – Mavililere olumlu cevap vermezken Siyah – Beyazlılarda Trabzonspor’dan Volkan Şen’i istedi. Ancak görüşmeler tıkandı.Mustafa Pektemek’in basında yazıldığı gibi Trabzonspor’a gitmek istemiyorum gibi bir açıklamasının olmadığı da öğrenildi. T

 

rabzonspor Mustafa Pektemek transferi ile ilgili umudunu sürdürüyor. Bordo – Mavililerin gerekirse Pektemek’e karşı Volkan Şen’i Beşiktaş’a verebileceği iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler