TS'nin maçları bu yüzden Cuma

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın, TFF ve MHK üzerindeki etkisi şike iddianamesinin ek delil dosyalarında da apaçık ortada. Görüşmelere bakıldığında, Yıldırım'ın eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'e emirler yağdırdığı, Özgener'in de bunları koşulsuz biçimd

TS'nin maçları bu yüzden Cuma

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın, TFF ve MHK üzerindeki etkisi şike iddianamesinin ek delil dosyalarında da apaçık ortada. Görüşmelere bakıldığında, Yıldırım'ın eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'e emirler yağdırdığı, Özgener'in de bunları koşulsuz biçimde kabul ettiği görülebiliyor.

Özgener yönetimindeki TFF adeta Aziz Yıldırım'ın emir kulu gibi hareket edip acz içinde bir tutum sergilemiş.

Bu döneminde federasyonun ne kadar müşkül durumda kaldığı ve Türk futbolunun nasıl kötü yönetildiğini göstergeleri bunlar...

Ve Mahmut Özgener tüm bunlara rağmen Yıldırım'ın aksine serbest durumda...

Tapelerden, Aziz Yıldırım'ın maç günlerini de istediği şekilde ayarlattığı anlaşılıyor. Aşağıda paylaştığımız tapede Aziz Yıldırım, Mahmut Özgener'e Galatasaray'ın maçını hangi güne alınması gerektiğini söylüyor.

Geçen sezon Trabzonspor'un lider olduğu dönemlerde de maçlarının Cuma günü oynatılması tepki çekiyordu.

İŞTE O GÖRÜŞMELER

480.20111223163133.jpg

DEVAMI SAYFA 2'DE...

 

4800000000.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor