TS'nin kayıp yıldızları!

 Sezonun son transferleri olarak büyük umutlarla Bordo-Mavili kulübe, hem de toplamda 4 milyon Euro’ya yakın bir rakama mal edilen Emerson ile Marc Janko tamamen unutuldu.  Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın kadro dışı bıraktığı bu isimlerin tek başına çal

TS'nin kayıp yıldızları!

 

Sezonun son transferleri olarak büyük umutlarla Bordo-Mavili kulübe, hem de toplamda 4 milyon Euro’ya yakın bir rakama mal edilen Emerson ile Marc Janko tamamen unutuldu.
 
 Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın kadro dışı bıraktığı bu isimlerin tek başına çalışmalarını sürdürürken, affedilme durumlarının olabileceği belirtilmişti. Fakat iki oyuncuya da af çıkmazken, adeta kaderlerine terk edildi. Bu oyuncuların nasıl pazarlanıp satılacağı merakla beklenirken, kulübün bu işten büyük ekonomik kayıp yaşayabileceğine işaret edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor