TS'nin Kardeş kulübünü destekleyecekler

Trabzonspor taraftarlarından Vira Avrupa Taraftar gurubu Trabzonspor’un kardeş kulübü İrlanda temsilcisi Drogheda United evinde oynayacağı maça giderek tribünden destek verecekler.Trabzonspor ile aynı renklri taşıyan İranda kulübü Drogheda United'in taraf

TS'nin Kardeş kulübünü destekleyecekler

Trabzonspor taraftarlarından Vira Avrupa Taraftar gurubu Trabzonspor’un kardeş kulübü İrlanda temsilcisi Drogheda United evinde oynayacağı maça giderek tribünden destek verecekler.

Trabzonspor ile aynı renklri taşıyan İranda kulübü Drogheda United'in taraftar gurubu Famous 45 Ultras üyesi taraftarlar Trabzonspor’un Avrupa kupalarında PSV ile deplasmanda oynadığı maça gelerek Trabzonspor taraftarlarıyla birlikte tribünden takıma destek vermişti.

Trabzonspor’un taraftar guruplarından Vira Avrupa Taraftar gurubu bu jeste karşılık vermek için 18 Ekim'de İrlanda’ya gidiyor.   

Taraftarlar Trabzonspor’un kardeş kulübü İrlanda temsilcisi Drogheda’nın evinde  Sligo Rovers ile oynayacağı maçta Drogheda’nın taraftar gurubu Famous 45 Ultras ile birlikte tribünden Drghedayı desteklecekler.

Trabzonspor taraftarları İrlanda’da 25 Ekim'e kadar kalarak Drogheda taraftarları ile birlikte dostluklarını pekiştirecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler