TS'nin kalecileri göz dolduruyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, yardımcılığını yapan kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetimindeki kaleciler ortaya koydukları performansla göz dolduruyorlar.Trabzonspor'da futbolcular arasında olduğu gibi kaleciler arasında da kıyasıya rekabe

TS'nin kalecileri göz dolduruyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, yardımcılığını yapan kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetimindeki kaleciler ortaya koydukları performansla göz dolduruyorlar.

Trabzonspor'da futbolcular arasında olduğu gibi kaleciler arasında da kıyasıya rekabet söz konusu. Bu rekabetin temelinde ise teknik direktör Şenol Güneş ve kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yatıyor. Boğuşlu kaleciler arasında sağladığı çalışma ortamı ile rekabeti üst seviyeye çıkardı. Kalecilerle yakından ilgilenen ve onları normal yaşamlarında dahi yanlarında olmaya özen gösteren Boğuşlu, bunun karşılığını oyuncularının hem antrenmanlarda hem de maçlarda ortaya koydukları performans ile alıyor. Bunun en güzel örneğini ise Tolga Zengin'de yaşıyor. Geride kalan sezon 25. haftada geçirdiği sakatlık sonrası uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan Onur Recep Kıvrak'tan kaleyi devralan ve üst düzey bir performans gösteren takım kaptanı Tolga Zengin, bugüne kadar ortaya koyduğu performans ile Onur'u hiç aratmadı. Takımın ön gözde oyuncusu haline geldi. Çalışmasıyla ve azmiyle örnek olarak gösterilen kaleci Tolga Zengin kendisine inanları mahcup etmedi. Kaptanlık görevini de üstlenen milli eldivenin sorumluluğu bu sezon daha da arttı. Tolga'nın yanı sıra genç Bora Sevim ve Zeki Ayvaz da performansları ile göz dolduruyor.

Yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası ABD'de başarılı bir operasyon ve rehabilitasyon dönemi geçiren kaleci Onur da hazır hale gelmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tamamen iyileşmesinin ardından, eski performansını yakalayabilmek için Tolga Zengin ile kıyasıya bir rekabet içine girecek olan file bekçisi kaleyi devralacağı günü iple çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor