TS'nin JAJA'sı hiç çalışmamış!

1 ay kadar takımdan ayrı kalan Jaja'nın bu süreçte formunu da korumadığı ortaya çıktı. Fiziksel açıdan kadronun çok gerisinde kalan Brezilyalı, yeni bir sürprize imza atmazsa izinsiz çalışacak.İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra ülkesine gidip

TS'nin JAJA'sı hiç çalışmamış!

1 ay kadar takımdan ayrı kalan Jaja'nın bu süreçte formunu da korumadığı ortaya çıktı. Fiziksel açıdan kadronun çok gerisinde kalan Brezilyalı, yeni bir sürprize imza atmazsa izinsiz çalışacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra ülkesine gidip uzun süre kendisinden haber alınamayan Jaja’nın bu Brezilya etabında ideal formunun da gerisine düştüğü ortaya çıktı. Antalya’ya hayli moralsiz gelen ve genel olarak kendisine gösterilen soğuk tavır nedeniyle ağzını bıçak açmayan Sambacı’nın aksine diğer rötarlı gelen isimler Colman ve Alanzinho’nun ise takıma oranla açıklarını çok daha çabuk kapatabileceği belirtildi. Jaja’nın bu durumu şüphesiz en çok teknik heyeti sıkıntıya sokacak. Çünkü verilecek olan geç kalma cezasından sonra oyuncusunu kazanma yoluna gideceği öğrenilen Şenol Güneş’in en azından ligin ilk haftaları için Jaja’ya alternatif bulması gerekecek.

İzin verilmeyebilir

Jaja ile görüşen ve “Bundan sonra sorun istemiyorum” mesajını gönderen Bordo-Mavililer’in hocasının takımdaki diğer oyunculara vereceği izin günlerinde Güney Amerikalılar’ın ise rutin tempoda çalışmasını isteyeceği de edinilen bilgiler arasında. Alanzinho ve Colman’ın pozitif tavrına karşılık Jaja’nın buna nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler