TS'nin isteği olmadan yapamam!

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Burak Yılmaz, 3 Haziran'da Belçika ile oynayacakları 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçından önce basın toplantısı düzenledi.Golcü oyuncu Burak Yılmaz, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra bir değişim ve gelişim gösterdiği

TS'nin isteği olmadan yapamam!

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Burak Yılmaz, 3 Haziran'da Belçika ile oynayacakları 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçından önce basın toplantısı düzenledi.

Golcü oyuncu Burak Yılmaz, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra bir değişim ve gelişim gösterdiğini belirterek, “Şenol hocanın bunda büyük katkısı var. Ben de var olanı ortaya çıkarttım. İyi bir sezon geçirdim. Umarım böyle devam eder. Bu sezon fizik ve kafa olarak kendimi çok iyi hissediyordum. Hatta ligin bitmesini istemedim. Moral olarak üzgünüm ama fizik olarak kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Önümüzdeki süreçte daha da iyi olacağımı düşündüğünü dile getiren Burak, “Ben önce kendimi ve bana güvenenleri mahcup etmemek için daha iyi çalışıyorum. İyi bir sezon geçirdim ve umarım böyle de devam eder. Trabzonsporlu futbolcular olarak moral bakımından pek iyi değiliz ama fiziksel açıdan iyi durumdayız. Uzun süreden beri milli formayı bekliyordum. En sonunda da aldım. Milli takım için çok şeyler yapmak istiyorum. Hiddink çok samimi ve egolarından sıyrılmış bir şekilde bizlerle ilgileniyor. Bana da çok güvendiğini biliyorum. En büyük hayalim Avrupa'da oynamak ama Trabzonspor'un isteği olmadan bunu yapamam.

Trabzonspor bana ben de Trabzonspor’a çok şeyler borçluyuz. Tüm  benliğimizle Belçika maçına konsantre olduk. Lig ortamından sıyrıldık ve maça hazırız. Teknik olarak iyi bir takımız. Aklımızda beraberlik yok. Türk Milli takımı herkesi her yerde yenebilecek bir güçte” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor