TS'nin istediği yıldız devlerin peşinde!

Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un ciddi şekilde ilgilendiği Bursasporlu Ozan Tufan devlerin radarına girdi. Özellikle bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren ve milli takıma kadar yükselen Ozan Tufan, Avrupa devlerini peşind

TS'nin istediği yıldız devlerin peşinde!
Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un ciddi şekilde ilgilendiği Bursasporlu Ozan Tufan devlerin radarına girdi.
 
Özellikle bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren ve milli takıma kadar yükselen Ozan Tufan, Avrupa devlerini peşinden koşturuyor. 20 yaşındaki oyuncunun adı son dönemde Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid ile ciddi bir şekilde anılıyor. 
 
İddiaya göre; Ozan’ın menajeri Ahmet Bulut geçen hafta Madrid’e giderek Atleticolu yöneticilerle bir araya geldi ve daha sonra Madrid ekibinin ilgisini Bursaspor kulübü ile paylaştı. Yeşil beyazlı ekibin ise Ozan Tufan için 10 milyon euroluk bir bonservis ücreti talep ettiği belirtildi.
 
Madrid ekibinin gözlemcileri bugün de Bursaspor’un Fenerbahçe deplasmanındaki maçını stattan canlı olarak izleyecek. Atletico’nun haricinde Bayern Münih, Wolfsburg ve Borussia Mönchengladbach gözlemcilerinin de maçta olması bekleniyor.
 
Bu sezon Bursaspor formasıyla 36 maça çıkan Ozan 3 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor