TS'nin istediği milli futbolcuda flaş gelişme!

Trabzonspor’da özellikle Şenol Güneş’in teknik direktörlük yaptığı dönem ısrarla transfer edilmek istenen milli futbolcu Mehmet Ekici kulübünden ayrılıyor. Bordo mavili takım orta alandaki eksikliği gidermek için ofans gücü de yüksek olan Mehmet’i kadrosu

TS'nin istediği milli futbolcuda flaş gelişme!
Trabzonspor’da özellikle Şenol Güneş’in teknik direktörlük yaptığı dönem ısrarla transfer edilmek istenen milli futbolcu Mehmet Ekici kulübünden ayrılıyor.
 
Bordo mavili takım orta alandaki eksikliği gidermek için ofans gücü de yüksek olan Mehmet’i kadrosuna katmak istemişti. Ancak Alman kulübü Werder Bremen uçuk bonservis bedeli isteyince transfer askıya alınmıştı.
 
Aradan geçen süre zarfında milli futbolcuyla takımı arasında bağlar tamamen koptu.  Kulüp teknik heyetinin “Gelişimi durdu” gerekçesiyle yönetime rapor vererek sezon sonunda  yolların ayrılmasını istediği öğrenildi.
 
Sözleşmesi 2015 sezonun sonunda sona erecek Mehmet Ekici’ye yıllık  ücreti olan 1.8 Milyon Euro’yu herhangi bir Alman kulübünün vermeyeceği öngörülürken bu sebeple Türkiye’den gelecek tekliflere sıcak bakacağı iddia edildi.
 
Werder Bremen’in bonservis bedeli 2.5 Milyon Euro olan Mehmet’i gönderebilmek için transfer girişimi yapacak kulüplere kolaylık sağlaması bekleniyor. 
 
Mehmet bu sezon neler yaptı? 2.sayfada
 
[PAKEM]
 
Mehmet bu sezon neler yaptı?
Milli futbolcu Bundesliga da bu sezon 11 maçta forma giyerken bu karşılaşmların 6’sında sonradan oyuna girerek toplam 575 maçta sahada kaldı. Mehmet bu karşılaşmalarda yanlızca 1 gol kaydedebildi .
Öte yandan Ocak ayında ayağından sakatlık geçiren Mehmet tam 1 ay sonra sahalara döndü. Futbolcunun geçmişine bakıldığında ise sık sık sakatlık geçirdiği gözlerden kaçmadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler