TS'nin iki vazgeçilmezi

Spor Toto Süper Lig’de 18. hafta sonunda 43 puan toplayarak zirvedeki yerini kimseye bırakmayan Trabzonspor’da istikrarın en büyük göstergelerinden biri kaleci Onur Recep Kıvrak ve orta saha oyuncusu Selçuk İnan. Ligde 18. haftanın maçları da son bulurken

TS'nin iki vazgeçilmezi

Spor Toto Süper Lig’de 18. hafta sonunda 43 puan toplayarak zirvedeki yerini kimseye bırakmayan Trabzonspor’da istikrarın en büyük göstergelerinden biri kaleci Onur Recep Kıvrak ve orta saha oyuncusu Selçuk İnan.

 

Ligde 18. haftanın maçları da son bulurken bu maçların hepsinde görev yapan 3 futbolcu var. 18 maçta topladığı 24 puan ile puan cetvelinde 10. sırada yer alan Kardemir Karabükspor her maçta oynattığı oyuncusu Kerim Zengin’i bu haftada görevlendirerek en fazla oynayan futbolcular arasına soktu.

 

ÜÇÜ DE 1620 DAKİKA GÖREV YAPTILAR

18 hafta sonunda 1620 dakika görev yapan Trabzonsporlu Onur ile Selçuk’un arasına Karabükspor’lu Kerim de girdi. Onur, oynadığı maçların toplamında 11 gol yerken, orta saha oyuncusu Selçuk ise tüm maçlarda toplam 2 gol, 7 asist ve 2 sarı kart gördü. Karabüklü Kerim ise oynadığı müsabakalarda sadece 1 asist yapabildi.

 

Bu istatistiğe göre, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Onur Kıvrak ile Selçuk İnan’a ne kadar güvendiği ortaya çıktı.

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor