TS'nin idmanında neler yaşandı?

 Trabzonspor bugün sabah ve öğleden sonra olarak iki çalışma yaptı .Aksam yapılan calışmaya sakatlıkları bulunan Tolga Zengin ve Sapara'nın yanı sıra ilk çalışmada sakatlanan ve bir hafta sahalardan uzak kalacak olan Aykut katılmadı.Bordo Mavililer Şenol

TS'nin idmanında neler yaşandı?

 


Trabzonspor bugün sabah ve öğleden sonra olarak iki çalışma yaptı .

Aksam yapılan calışmaya sakatlıkları bulunan Tolga Zengin ve Sapara'nın yanı sıra ilk çalışmada sakatlanan ve bir hafta sahalardan uzak kalacak olan Aykut katılmadı.

Bordo Mavililer Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen ilk idmanda topla birlikte yapılan calışmanın ardından çift kale maç yaptı.

Maç esnasında Serkan ile Volkan Şen hafif bir sakatlık geçirdi. Saha içinde tedavisi yapılan Volkan Şen çalışmaya devam etti. Antremanın bitiminde ise TS'li futbolcular ve teknik heyet taraftarlarla bol bol fotoğraf çekilip imza dağıttılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor