TS'nin hentbolda yüzü gülüyor

Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Ahmet Kaynak, Ankara İl Özel İdaresi maçının kendileri için çok önem taşıdığını, karşılaşmada geriden gelerek kazanmalarının çok iyi olduğunu belirtti.Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara İl Özel İdar

TS'nin hentbolda yüzü gülüyor

Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Ahmet Kaynak, Ankara İl Özel İdaresi maçının kendileri için çok önem taşıdığını, karşılaşmada geriden gelerek kazanmalarının çok iyi olduğunu belirtti.

Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara İl Özel İdare maçından 28-25’lik galip ayrıldıklarını, iki ekibin de zirve mücadelesi verdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Maçta son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadık. Zorlu bir müsabakadan galip ayrılmayı başardık. Maça iyi başladığımızı söyleyemem. İlk dakikalarda kalemizde peş peşe sayılar gördük. Oyundan kopmamaya çalışarak rakibe karşılık vermeye çalıştık. Oyunu dengelemeye çalıştık ve bir nebze de başarılı olduk. Dengeyi sağlayınca iyi savunma yapmaya ağırlık verdik. Rakibin ataklarından dönen toplarla hızlı çıkışlar yapıp sayılar bulduk. Maçın ikinci yarısı bizim istediğimiz gibi geçti. İkinci yarıya çok iyi başladık ve peş peşe sayılar bulduk."

Kaynak, ikinci yarıda oyuna ağırlıklarını koyduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Yakaladığımız 7 metre atışlarını da sayıya çevirmeyi başarınca fark artar gibi oldu. Bir ara geriden gelerek 4 sayı öne geçmeyi başardık ama maçın son dakikalarına doğru 2 dakika cezası gören oyuncularım olunca fark 2 sayıya kadar düşmüştü. Fakat maçın neticesinde salondan 3 sayı farkla galip ayrılmayı başardık. Birçok defa geriye düşmemize rağmen pes etmedik ve oyunda kalmayı başardık. Bu maç bizim için çok önem taşıyordu. Bilhassa geriden gelerek kazanmamız çok iyi oldu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler