TS'nin hakkına kimse tecavüz edemez

 Trabzonspor’un bilinçli taraftarından sahte ve taklit Trabzonspor ürünü satanlara karşı tepki gösterdi. Taraftarlar, “Trabzonspor Kulübünün tescilli markalarına tecavüzlerin devam ettiği sizlerin de malumu. Trabzonspor sevgisinden kendine çıkar sağlamayı

TS'nin hakkına kimse tecavüz edemez

 

Trabzonspor’un bilinçli taraftarından sahte ve taklit Trabzonspor ürünü satanlara karşı tepki gösterdi. Taraftarlar, “Trabzonspor Kulübünün tescilli markalarına tecavüzlerin devam ettiği sizlerin de malumu. Trabzonspor sevgisinden kendine çıkar sağlamayı meslek edinen bir kısım kişiler tescilli markanın taklidi ürünleri stat etrafı ve bazı işyerlerinde satışa sunmakta, tüketiciyi aldatarak bu işten ciddi gelir etmektedirler.”belirttiler.

Trabzonspor'un marka hakkı tecavüzleriyle mücadelesi kararlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen taraftarlar,” Nitekim yapılan şikayetler sonuç vermekte ve açılmış olan davalarda suçu işleyenler aleyhine hapis cezalarına hükmedilmektedir.Yakın zamanda dahi devam eden iki dosyada 1 yıl hapis cezası verilmiş, bir dosya da verilen hapis cezası paraya çevrilmiş ve 6080,00TL ödenmesine hükmedilmiştir. Şahsi kanaatimiz bir takımın sadece maçlarda tezahürat yaparak desteklenmeyeceği, taraftarımızın kulübünün marka hakkını da gözeterek bu suça meydan vermemesi gerektiği yönündedir.”şeklinde ifade ettiler.

Son olarak taraftarlar Her konuda sosyal bilince sahip şehrimizin insanı, bu çok önemli hususta da topluca hareket ederek sahtekarlıklara meydan vermeyecek, öncelikle tüketici ve taraftar olarak kendi, devamla da kulübünün çıkarlarını bir kısım parazite peşkeş çektirmeyecektir söyleyerek tepkilerini ifade ettiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor