TS'nin gündemine gelen golcü için iğrenç iddia!

Sezon başı transfer döneminde golcü arayan Trabzonspor'la adı anılan Nicklas Bendtner için ilginç ve bir o kadar da iğrenç bir iddia ortaya atıldı.Mesut Özil’in de takım arkadaşı olan Arsenal’in yıldız futbolcusu Nicklas Bendtner yeni sansasyonel hareketi

TS'nin gündemine gelen golcü için iğrenç iddia!

Sezon başı transfer döneminde golcü arayan Trabzonspor'la adı anılan Nicklas Bendtner için ilginç ve bir o kadar da iğrenç bir iddia ortaya atıldı.

Mesut Özil’in de takım arkadaşı olan Arsenal’in yıldız futbolcusu Nicklas Bendtner yeni sansasyonel hareketiyle yine gündemde!

İngiltere basınına göre Bendtner, Bushey’de yaşadığı apartmanda spor salonunun kapılarını tekmelediği ve camını kırdığı için gözaltına alındı. Ancak Danimarkalı golcünün yaptıkları bununla sınırlı kalmadı.

Görgü tanıklarına göre Bendter ve arkadaşları tartıştığı komşusunun dairesine gelip kapıyı tekmeleyeme başladı. Kapıyı açan komşusuna ise "karısına tecavüz etmekle" tehdit ettiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor