TS'nin gündemindeki isme G.Saray'dan teklif!

Trabzonspor'un gündeminde olan ve sıkça adı bordo mavililerle anılan Bursasporlu Ozan Tufan için Galatasaray harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticileri, bugün Bursa’da Bursaspor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde resmi girişimlerde b

TS'nin gündemindeki isme G.Saray'dan teklif!
Trabzonspor'un gündeminde olan ve sıkça adı bordo mavililerle anılan Bursasporlu Ozan Tufan için Galatasaray harekete geçiyor.
 
Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticileri, bugün Bursa’da Bursaspor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde resmi girişimlerde bulunacak.
 
Görüşmeleri bizzat kulüp başkanı Dursun Özbek’le, Florya’nın başına getirilen Cüneyt Tanman’ın yürütmesi planlanıyor. Maçtan önce yemekte bir araya gelecek olan iki kulüp yöneticileri, Ozan Tufan için anlaşma zemini arayacak. Her ne kadar Bursa cephesi bu transfer işine çok sıcak bakmasa da, iyi bir bonservis teklifi ya da yüksek kaliteli oyuncu takası durumunda, buzların kırılabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor