TS'nin Eren ve Muhammet aşkı!

Trabzonspor transfer gündemlerinde olan Bursasporlu Eren Albayrak ve Muhammet Demir’i sezon sonu almayı planlıyor. Trabzonspor yönetiminin transferini gerçekleştirmeye çalıştığı Bursasporlu Muhammet ve Eren için sezon sonunu bekleyerek bu oyuncuları bonse

TS'nin Eren ve Muhammet aşkı!

Trabzonspor transfer gündemlerinde olan Bursasporlu Eren Albayrak ve Muhammet Demir’i sezon sonu almayı planlıyor.

 

Trabzonspor yönetiminin transferini gerçekleştirmeye çalıştığı Bursasporlu Muhammet ve Eren için sezon sonunu bekleyerek bu oyuncuları bonservissiz almayı planlıyor. Bu konuda daha önce girişim yapan yönetim, futbolcularla her konuda anlaşmaya varırken tek pürüzün Bursaspor cephesi olduğu öğrenildi.

 

İki kulüp arasındaki diyaloğun bozulmamasına gayret gösteren bordo-mavili yönetim, bu futbolculara Bursaspor’un transfer izni vermesi halinde, transferi hemen bitirmeyi planlıyor. Aksi taktirde yönetim iki genç futbolcu için sezon sonuna kadar  bekleme kararı aldı. Bordo mavililer sezon sonunda iki futbolcuyu da bonservis bedeeli ödemeden renklerine katacak

 

Ayrıca bedelsiz bırakılacağı şeklinde hakkında spekülasyon yapılan Zafer Yelen’i de yönetim bedelsiz bırakmayacak. Zafer şuan Almanya’da kendisine kulüp arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor