TS'nin en büyük rakibi biziz

 Rakibimiz Trabzonspor diyerek ligin zirvesine mesaj gönderdi. 14 puanlık farkı kapatacak güçte olduklarını ifade eden Hilbert, takımı hakkında önemli açıklamalar yaptı.Sezon başında Bundesliga kulüplerinden VfB Stuttgart'tan, Beşiktaş'a transfer olan Rob

TS'nin en büyük rakibi biziz

 Rakibimiz Trabzonspor diyerek ligin zirvesine mesaj gönderdi. 14 puanlık farkı kapatacak güçte olduklarını ifade eden Hilbert, takımı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Sezon başında Bundesliga kulüplerinden VfB Stuttgart'tan, Beşiktaş'a transfer olan Roberto Hilbert, yaptığı açıklamada, sezonun ikinci yarısı için mesajlar verdi. Şampiyonluk yarışında 14 puan geride olduklarını söyleyen Alman futbolcu, buna rağmen şampiyonluk yarışının içinde olduklarını ve Trabzonspor'un en büyük rakibi olduklarını söyledi. 

 "ZİRVEYE ADAYIZ"
"İlk yarıda sakatlık nedeniyle büyük sorunlar yaşadık. Böyle bir sakatlık serisi hiç görmedim, teknik direktörümüz Bernd Schuster kadro kurmakta büyük sıkıntı çekti. Ama zannediyorum ki, güçlenmiş kadromuzla ikinci yarı çok daha farklı olacak. 14 puan gerideyiz ama ikinci yarıda çıkış yapacağız. Bana göre şu anda lider olan Trabzonspor'un en büyük rakibiyiz."

 "TRABZONSPOR ÇOK İYİ TAKIM OYUNU OYNUYOR"
"İyi bir takımları var, tam anlamıyla takım oyunu oynuyorlar. Teknik Direktör Şenol Güneş de bende iyi bir intiba bıraktı. Orada oynadığımız maçta Avni Aker Stadı'ndaki atmosfer hoşuma gitmişti, stad çok değişik bir yerde ama iyi bir atmosferi vardı. İkinci yarıda Trabzonspor'un rakibi olacağız. Bu baskıyı kaldıracaklar mı, hep birlikte göreceğiz. Trabzonspor ile bir de kupa maçımız var, o da çok önemli. Var olup olmama maçı olacak."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor