TS'nin efsane kadrosu buluşuyor

Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi (AVM) Trabzonspor'un İnter ile önümüzdeki hafta yapacağı kader maçı öncesi dev bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.İnter'i Trabzon’da 28 yıl önce deviren efsane kadroda yer alan futbolcular, 21 Kasım 2011'de saat 12.00'da

TS'nin efsane kadrosu buluşuyor

Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi (AVM) Trabzonspor'un İnter ile önümüzdeki hafta yapacağı kader maçı öncesi dev bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

İnter'i Trabzon’da 28 yıl önce deviren efsane kadroda yer alan futbolcular, 21 Kasım 2011'de saat 12.00'da Varlıbaş AVM'de yeniden taraftarı ile buluşuyor. Efsane futbolcular Trabzon'u, Trabzon’luların da efsane futbolcuları kucaklayacağı, Trabzonspor'a büyük moral verecek olan bu önemli etkinlik öncesi Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri Varlıbaş AVM’deki herhangi bir mağazadan 500 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapan 100 taraftar İnter maçı bileti kazanacak.

Üstelik Alışveriş fişleriyle Varlıbaş AVM danışma deksine gelerek kampanyaya başvuran ilk 100 ziyaretçi alışveriş fişleri karşılığında aldıkları maç biletlerini Trabzonsporlu efsane futbolcuların elinden alacak.

Ayrıca yine etkinlik çerçevesinde efsane futbolcular kendi fotoğraflarını imzalayarak isteyen tüm katılımcılara hediye edecek. Bu önemli organizasyonun ortak paydaşlarından biri olan Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali organizasyonun İnter maçı öncesi hem futbolculara hem taraftarlara hem de efsane kadroya moral olacağını belirterek "Böyle bir buluşmayı çok önceden planlıyorduk. Varlıbaş AVM'nin bu teklifi bizi duygulandırdı. Bütün efsane futbolcular olarak o anı bekliyoruz" dedi.

Varlıbaş AVM Genel Müdürü Can Yıldız da yapığı açıklamada “Futbol kenti olan Trabzon'un futbol kültürüne katkı sağlamak amacıyla böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmayı görev olarak üstlendik, tüm Trabzonluları 21 Kasım'da Varlıbaş'a bekliyoruz" diye konuştu.

Şenol Güneş, Serdar Bali, Kadir Özcan, Hami Mandıralı gibi efsane isimlerin yanı sıra Tuncay ve Dobi Hasan'ın da katılacağı 21 Kasımdaki taraftar buluşmasında Varlıbaş AVM ziyaretçileri İnter maçına bilet kazanma şansı da yakalayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler