TS'nin büyük pişmanlığı!

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında 300 bin Euroya almadığı Cezayirli oyuncu İslam Slimani, Dünya Kupası’ndaki performansı ile parmak ısırttı. Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Cezayirli milli futbolcu İslam Slimani, Dünya Kupası’ndaki perfo

TS'nin büyük pişmanlığı!
Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında 300 bin Euroya almadığı Cezayirli oyuncu İslam Slimani, Dünya Kupası’ndaki performansı ile parmak ısırttı.
 
Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Cezayirli milli futbolcu İslam Slimani, Dünya Kupası’ndaki performansı ile büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz sezon başında 300 bin Euroya Trabzonspor’a önerilen ancak Sporting Lizbon’un transfer ettiği milli futbolcunun fiyatı 5 milyon Euroya çıktı.
 
Trabzonspor’un prensipte anlaşma sağladığı Cezayir Milli Takımı’nın teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in bordo mavili takımda görmek istediği 26 yaşındaki forvet oyuncusunu transfer etmek isteyen yöneticiler, Sporting Lizbon’dan 5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime gitmesini talep etti.
 
Ancak Cezayir ile Rusya arasında oynanan Dünya Kupası maçında takımının tek golünü atarak turu getiren Slimani için kulübü indirime yanaşmadı. Trabzonsporlu yetkililerin Slimani için Portekiz kulübüne son bir teklif daha yapacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler