TS'nin bileği Avrupa'da bükülmüyor!

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarında oynadığı 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, J Grubu’ndaki ilk maçına da galibiyetle başlayarak son 7 maçtır Avrupa'da kaybetmiyor.UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında deplasmanda Güney Kıbrıs Rum ke

TS'nin bileği Avrupa'da bükülmüyor!

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarında oynadığı 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, J Grubu’ndaki ilk maçına da galibiyetle başlayarak son 7 maçtır Avrupa'da kaybetmiyor.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında deplasmanda Güney Kıbrıs Rum kesimi takımlarından Apollon Limassol ile karşılaşan bordo-mavililer, rakibi karşısında 2-1 galip gelerek hanesine 3 puan yazdırdı.

BORDO-MAVİLİLER AVRUPA'DA KAYBETMİYOR

Trabzonspor, Avrupa kulvarında UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak önemli bir başarı yakalarken, bu başarısını da sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Akçay ile Avrupa'da yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, bu sezonki ilk Avrupa serüvenini İrlanda'nın Deryy City takımıyla karşılaşarak başladı. Bordo-mavililer ilk maçta sahasında 4-2 mağlup ettiği rakibini deplasmanda da 3-0'la geçerek tur atladı. 3. Ön Eleme Turu'nda Belarus'un Dinamo Minsk takımıyla eşleşen Karadeniz ekibi, deplasmanda 1-0 yendiği rakibiyle sahasında 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor, Play-off turunda da Arnavutluk temsilcisi Kukesi'yi 0-2 ve 3-1'lik skorlarla iki maçta da mağlup ederek turu geçti ve adını gruplara yazdırdı.

Bordo-mavililer J grubunda Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'u 2-1 yenerek Avrupa'daki 7 maçlık yenilmezliğini sürdürdü. Bordo-mavililer 7 maçta, 6 galibiyet, bir beraberlik aldı. Forvet sıkıntısına rağmen rakip filelere 13 gol atmayı başaran bordo-mavililer, bu maçlarda kalesinde ise sadece 4 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor