TS'nin basket maçında olay çıktı

Medical Park Trabzonspor'un Türk Telekom'u 67-65 yendiği maçın bitiminin ardından Medical Park Trabzonspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez ile Türk Telekom İdari Menajeri Mehmet Togay arasında tatsızlık yaşandı. Maçın bitiminin ardından soyunma odasına gid

TS'nin basket maçında olay çıktı

Medical Park Trabzonspor'un Türk Telekom'u 67-65 yendiği maçın bitiminin ardından Medical Park Trabzonspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez ile Türk Telekom İdari Menajeri Mehmet Togay arasında tatsızlık yaşandı.

 Maçın bitiminin ardından soyunma odasına giderken, saha içerisinde sözlü tartışmaya giren ikiliyi araya giren görevliler ayırırken, Mehmet Togay kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle salondaki polislere Hakyemez, hakkında şikayetçi oldu. Togay daha sonra polis otosuyla birlikte ifade vermek için Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Konuyla ilgili olarak konuşan Doğan Hakyemez, "Ben saha içerisinde Türk Telekomlu idareciyle konuşurken Mehmet Togay beni iterek arasına girdi.. Bende üzerine yürüdüm. O şikayetçiyse bende ondan şikayetçiyim. Zaten Mehmet Togay geçtiğimiz sezonda yine bu salonda olay çıkarmıştı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler