TS'nin Avrupa'ya gitmesine engel var mı?

Sermaye artırımı yapmak için kaynak arayışında olan Bordo-Mavililer, nihayet mutlu sona ulaştı. Sermaye artırımı talebi kabul edilen Trabzonspor’da Genel Müdür Sinan Zengin, “Daha önce yapmış olduğumuz 47 milyon TL’lik bağışla birlikte toplamda 122 milyon

TS'nin Avrupa'ya gitmesine engel var mı?
Sermaye artırımı yapmak için kaynak arayışında olan Bordo-Mavililer, nihayet mutlu sona ulaştı. Sermaye artırımı talebi kabul edilen Trabzonspor’da Genel Müdür Sinan Zengin, “Daha önce yapmış olduğumuz 47 milyon TL’lik bağışla birlikte toplamda 122 milyon TL tutarında öz kaynak girişi sağlayacağız. Böylelikle UEFA Mali Fair-play kriterleri olmak üzere uymak zorunda olduğumuz SPK, borsa gibi diğer tüm kriterleri sağlayacağız” şeklinde konuştu.
 
Genel müdür açıkladı
 
Çalışmaların Trabzonspor Kulübü açısından hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Zengin, “Yapmış olduğumuz çalışmaların daha kalıcı olması ve bundan sonraki dönemlerde de sorunların yaşanmaması için alınması gereken birçok önlem var. Bu çalışmaları da hızlı bir şekilde başladık. Sermaye artırım süreci bittikten sonra yeni birçok çalışmaya süratle başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor