TS'lilerin umudu Fatih Tekke

Spor Toto Süper Lig'de 76 puan ile Fenerbahçe'nin arkasında averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, ligin son 2 haftasında şampiyonluğa ulaşmak için Fenerbahçe'nin puan kaybına ihtiyaç duyarken kentte bu hafta Ankaragücü formasıyla Fenerbahçe Şükrü S

TS'lilerin umudu Fatih Tekke

Spor Toto Süper Lig'de 76 puan ile Fenerbahçe'nin arkasında averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, ligin son 2 haftasında şampiyonluğa ulaşmak için Fenerbahçe'nin puan kaybına ihtiyaç duyarken kentte bu hafta Ankaragücü formasıyla Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na çıkacak bordo-mavililerin eski gol kralı Fatih Tekke'den de gol bekleniyor. 

 

61 Gençlik Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı Özgür Özal, yaptığı açıklamada, Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'un şampiyonluğunda kendisinin de payı olacağını dedirtecek bir oyun ortaya koyacağını düşündüğünü söyledi.

Özal, Fatih Tekke'nin Trabzonluğunu ve Trabzonsporluğunu ortaya koyacağını belirterek, "Fatih, orada da olsam Trabzonluyum, burda da olsam Trabzonluyum diyecek. Şampiyonlukta benim de payım var dedirtecektir diye düşünüyorum. Şampiyon olalım, burdaki şampiyonluk fotoğrafına onu da ekleyelim" dedi.

Ligde son 2 hafta kalmasına karşın şampiyonluk ümitlerini hiç yitirmediklerini ifade eden Özal, "Ankaragücü'nün Fenerbahçe'den puan alacağına inanıyoruz. Biz de kalan 2 maçımızı kazanarak inşallah sezon sonunda özlemini çektiğimiz şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

 

4 SEZONDA BOŞU YOKTU

2006-2007 sezonu öncesi Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit Petersburg takımına transfer olan Fatih Tekke, bordo-mavili formayla Fenerbahçe deplasmanlarını boş geçmemişti.

 

Fatih Tekke, 2005-2006, 2004-2005, 2003-2004 ve 2002-2003 sezonu olmak üzere art arda 4 sezon da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda sarı-lacivertli ekibe gol atmayı başarmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor