TS'lilerin bilinmeyen yönleri!

Serkan, golcü futbolcu Umut Bulut'un asla şarkı söylememesi gerektiğini belirterek, "Takımdaki en kötü şarkıcı Umut Bulut. İyi ki şarkıcı olmadı. Sürekli yabancı müzik dinler. Ayrıca en cimrilerimizden. Cebinde sanki akrep var. Yıllardır aynı arabayı kull

TS'lilerin bilinmeyen yönleri!

Serkan, golcü futbolcu Umut Bulut'un asla şarkı söylememesi gerektiğini belirterek, "Takımdaki en kötü şarkıcı Umut Bulut. İyi ki şarkıcı olmadı. Sürekli yabancı müzik dinler. Ayrıca en cimrilerimizden. Cebinde sanki akrep var. Yıllardır aynı arabayı kullanıyor" dedi. Burak Yılmaz'ın ise çok esprili olduğunu ifade eden Serkan, "Özellikle Burak inanılmaz espiriler yapıyor. Yattara'nın bozuk Türkçe'si de hepimizi kopartıyor. Engin de bizi çok güldürüyor. Mesela bir pozisyon oluyor. Hakemle didişiyor, sonra 'ben bir şey söylemedim k'i diyor. Onun dışında Engin çok temiz bir çocuk" dedi.

 

"ŞENOL HOCA HAYATIMDAKİ İKİNCİ DÖNÜM NOKTASIDIR"

 

Hayatında gördüğü en gaddar futbolcunun ise eski Beşiktaşlı Zago olduğunu ifade eden Serkan, "Üzerine gelirken sen kaçmasan sanki direk seni budayacak. Bir keresinde takım arkadaşımın arkasında kocaman krampon izi çıkartmıştı" diye konuştu.

Şenol Güneş'in çok farklı bir teknik adam olduğunu vurgulan Serkan, hocası hakkında da şunları söyledi: "Şenol hoca beni Milli Takıma ilk çağıran hocamdır. İnsan olarak müthiş biri. Aynı çerçevede disiplin anlayışı da üst düzey. Futbol onun hayatı gibi. Her şeyi ona bağlı. Teknik adamlığını konuşmuyorum zaten çünkü başarıları ortada. Bize müthiş bir özgüven sağlatıyor. Şenol hoca hayatımın ikinci dönüm noktası."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor